Prestige har efterhånden været lang tid undervejs, og derfor er står det nu klart hvornår vi åbner op for Prestige 1. Før du kan begynde din rejse forfra med en fordel (Haste I) skal du have anskaffet dig $25.000.000 i A+. Folk vil nok undre sig over hvorfor vi kun åbner op for Prestige 1, men det er simpelthen fordi nu har vi lavet det hårde arbejde som kræver en del koncentration og tid at få sat op, og fremover bliver det en del lettere at få de andre Prestige op.

Udarbejdelsen af mcMMO og EnderChest kan dog tage lidt tid, men vi regner med at det bliver færdigt hurtigst muligt, inden I når så langt. Vi glæder os meget til at få mere flow i serveren igen.

Udover Prestige har vi også fået udarbejdet Vote Crates og optimeret vores BuyCraft Crates i de forskellige blocks. Det er ikke sikkert at der er kommet ændring i alle blokkene. 5 vote sider, som man kan stemme på én gang hver dag, via /vote.

Hvis I oplever fejl eller lign. med Prestige må I meget gerne tage kontakt til vores staff team, i stedet for at udnytte det. Udnyttelse giver en straf, og hvis man henvender sig fejlen i stedet, er der en belønning.

PS: Ændringer i Prestige kan forekomme.
Tidspunkt for åbning: d. 29-12 kl. 15:00

Den længe ventede A+ er nu klar til at komme på banen. Efter en masse timers hårdt arbejde, vil vi nu åbne op for A+, og næsten alt er parat! I denne nyhed vil der lige komme en lille introduktion af A+, og så er det ellers dig selv som skal udforske hele blokken.

Vi fejrer åbningen af den længe ventede A+ med et brag, og det gør vi ved at man i de første 24 timer modtager en startbonus på 20.000$ i A+ og at man har Haste I i alle minerne. Vi gør dette fordi der er rigtig mange som har ventet længe på at A+ skulle åbne, så de igen har noget at lave.

Der vil ikke være mulighed for at kaste eller drikke Strength og Leaping potions, da det kan give rigtig meget fordel i PvP, og en nem måde at tilgå steder, som egentlig ikke er mulige at tilgå. Udover det er det ikke muligt at modificere sin celle i form af at fjerne de materialer som allerede er fastsat i cellerne, såsom gulv, trapper m.m, da det vil give en masse træ allerede fra starten af. Sidst men ikke mindst, så er det ikke muligt at lave pistons, da folk kan lave enorme automatiske farme og ødelægge sin egen og andres celle på den måde.

For at komme videre fra A+, skal man have 25.000.000$, og så starter man forfra i C, med prestige 1, hvor man får en ny tilføjelse med sig igennem fængslet. De nye tilføjelser er ikke fastsat endnu, og de kan blive ændret på alle tidspunkter, inden prestige 1 er klar.

Her kommer det sidste sneakpeak fra A+, inden den åbner:


[​IMG]
Som mange af jer nok allerede er bekendt med, er priserne i de forskellige blokke fået en ændring, og det skyldes at vi fremadrettet gerne vil have meget mere styr på vores økonomi på serveren. Dette gør sig gældende i alle blokke, og det vil også fremgå i A+, inden den åbner.

A+ er på rette vej, og vi regner stærkt med snart at åbne op for den. Vi beklager meget at A+ ikke blev åbnet før tid, i den gamle blok som så mange havde håbet på, men der skete mange ændringer i vores staff team, som gjorde at vi blev nød til at stille fokus et helt andet sted end på A+. Dette kan være en fejltagelse, men det mener vi nu ikke.

I løbet af natten til d. 25 December har vi oplevet et tab af data på vores maskine, og det er ikke kun Minecraft Serverne det er gået udover, men også vores backups. Vi har taget kontakt til vores udbyder for at få en klar melding om problemet, og vi beklager virkelig meget at I har mistet progress af det i var i færd med at lave. Vi vil i løbet af de næste par dage i samarbejde med jer, prøve og indhente det forsømte, så alle som har mistet noget, må meget gerne tage kontakt til en Admin, Bygger eller Nikwitz på serveren.
Der har været en rigtig lang debat omkring hvad vi nu gør med Prison, nu hvor over halvdelen af vores ledelse har sagt op, og ikke længere er en del af DGSC. Vi støder ind i rigtig mange forskellige problemer i øjeblikket, og vi gør hvad vi kan for at holde serveren opdateret.

A+ mangler ikke så meget længere, og det vil snart være tilgængelig for alle de personer som venter spændt på at A+ åbner, endelig at ranke op. Samtidig med at vi åbner for A+ vil der også komme en masse justeringer hist og her. Mandag d. 18-12 kl: 20:30 holder vi Staff medlemmer et møde omkring forbedringer til Prison. Vi vil der gennemgå bl.a. priserne, cellestørrelser, rankup muligheder m.m.

I får her et sneakpeak på det kommende A+. Det kan godt være det ikke ser ud af meget, men vi vil selvfølgelig heller ikke spoile for meget.

[​IMG]
Vores hjemmeside er pt. under ombygning, da vi ikke længere har adgang til at bruge den anden hjemmeside. Der vil i løbet af de kommende dage blive lavet meget på vores nye hjemmeside, så den fungere funktionelt ligesom den anden vi havde førhen.

Der er mange nye features på denne hjemmeside, og der vil nok gå et stykke tid før hjemmesiden står oversat til dansk 100%. Vi arbejder på at få hjemmesiden til at være fuld funktionel i starten, så folk kan benytte sig af den igen, og så kan vi kigge på oversættelserne derefter.

Natten til fredag d. 15 December havde vi et uheld på vores prison server, da vi skulle genstarte den oplevede vi problemer da vi kom ind igen. Højrefløjen også kendt som grøn cellegang var fjernet fra vores server, og da vi tjekkede vores logs igennem for at finde fejlen, var der ingen at finde.

Vi fik genskabt mappet fra en tidligere backup, hvor det ikke var muligt at redde inventar fra celler. Der vil desværre ikke være mulighed for at få erstatning for det forsømte. Hvis I oplever fejl, er I mere end velkommen til at tage kontakt til Nikwitz eller Pumpkiiin in-game, for at få rettet dette.