By Nikwitz on Dec 28, 2017 at 3:13 PM
 1. Nikwitz

  Nikwitz Ejer & CEO
  Staff Medlem Ejer

  Joined:
  Dec 15, 2017
  Messages:
  52
  Likes Received:
  29
  Tidspunkt for åbning: d. 29-12 kl. 15:00

  Den længe ventede A+ er nu klar til at komme på banen. Efter en masse timers hårdt arbejde, vil vi nu åbne op for A+, og næsten alt er parat! I denne nyhed vil der lige komme en lille introduktion af A+, og så er det ellers dig selv som skal udforske hele blokken.

  Vi fejrer åbningen af den længe ventede A+ med et brag, og det gør vi ved at man i de første 24 timer modtager en startbonus på 20.000$ i A+ og at man har Haste I i alle minerne. Vi gør dette fordi der er rigtig mange som har ventet længe på at A+ skulle åbne, så de igen har noget at lave.

  Der vil ikke være mulighed for at kaste eller drikke Strength og Leaping potions, da det kan give rigtig meget fordel i PvP, og en nem måde at tilgå steder, som egentlig ikke er mulige at tilgå. Udover det er det ikke muligt at modificere sin celle i form af at fjerne de materialer som allerede er fastsat i cellerne, såsom gulv, trapper m.m, da det vil give en masse træ allerede fra starten af. Sidst men ikke mindst, så er det ikke muligt at lave pistons, da folk kan lave enorme automatiske farme og ødelægge sin egen og andres celle på den måde.

  For at komme videre fra A+, skal man have 25.000.000$, og så starter man forfra i C, med prestige 1, hvor man får en ny tilføjelse med sig igennem fængslet. De nye tilføjelser er ikke fastsat endnu, og de kan blive ændret på alle tidspunkter, inden prestige 1 er klar.

  Her kommer det sidste sneakpeak fra A+, inden den åbner:


  [​IMG]
   
  Jakob Jensen and RealKapper like this.

Comments

Discussion in 'Nyheder' started by Nikwitz, Dec 28, 2017.

Share This Page