By Nikwitz on Dec 15, 2017 at 11:55 PM
 1. Nikwitz

  Nikwitz Ejer & CEO
  Staff Medlem Ejer

  Joined:
  Dec 15, 2017
  Messages:
  52
  Likes Received:
  29
  Vores hjemmeside er pt. under ombygning, da vi ikke længere har adgang til at bruge den anden hjemmeside. Der vil i løbet af de kommende dage blive lavet meget på vores nye hjemmeside, så den fungere funktionelt ligesom den anden vi havde førhen.

  Der er mange nye features på denne hjemmeside, og der vil nok gå et stykke tid før hjemmesiden står oversat til dansk 100%. Vi arbejder på at få hjemmesiden til at være fuld funktionel i starten, så folk kan benytte sig af den igen, og så kan vi kigge på oversættelserne derefter.

  Natten til fredag d. 15 December havde vi et uheld på vores prison server, da vi skulle genstarte den oplevede vi problemer da vi kom ind igen. Højrefløjen også kendt som grøn cellegang var fjernet fra vores server, og da vi tjekkede vores logs igennem for at finde fejlen, var der ingen at finde.

  Vi fik genskabt mappet fra en tidligere backup, hvor det ikke var muligt at redde inventar fra celler. Der vil desværre ikke være mulighed for at få erstatning for det forsømte. Hvis I oplever fejl, er I mere end velkommen til at tage kontakt til Nikwitz eller Pumpkiiin in-game, for at få rettet dette.
   
  #1 Nikwitz, Dec 15, 2017
  Last edited by a moderator: Dec 16, 2017

Comments

Discussion in 'Nyheder' started by Nikwitz, Dec 15, 2017.

Share This Page