By Nikwitz on Feb 7, 2106 at 7:28 AM
 1. Nikwitz

  Nikwitz Ejer & CEO
  Staff Medlem Ejer

  Joined:
  Dec 15, 2017
  Messages:
  52
  Likes Received:
  29
  Som mange af jer nok allerede er bekendt med, er priserne i de forskellige blokke fået en ændring, og det skyldes at vi fremadrettet gerne vil have meget mere styr på vores økonomi på serveren. Dette gør sig gældende i alle blokke, og det vil også fremgå i A+, inden den åbner.

  A+ er på rette vej, og vi regner stærkt med snart at åbne op for den. Vi beklager meget at A+ ikke blev åbnet før tid, i den gamle blok som så mange havde håbet på, men der skete mange ændringer i vores staff team, som gjorde at vi blev nød til at stille fokus et helt andet sted end på A+. Dette kan være en fejltagelse, men det mener vi nu ikke.

  I løbet af natten til d. 25 December har vi oplevet et tab af data på vores maskine, og det er ikke kun Minecraft Serverne det er gået udover, men også vores backups. Vi har taget kontakt til vores udbyder for at få en klar melding om problemet, og vi beklager virkelig meget at I har mistet progress af det i var i færd med at lave. Vi vil i løbet af de næste par dage i samarbejde med jer, prøve og indhente det forsømte, så alle som har mistet noget, må meget gerne tage kontakt til en Admin, Bygger eller Nikwitz på serveren.
   
  #1 Nikwitz, Dec 25, 2017
  Last edited: Dec 25, 2017

Comments

Discussion in 'Nyheder' started by Nikwitz, Feb 7, 2106 at 7:28 AM.

Share This Page