By Nikwitz on Jan 8, 2018 at 12:42 PM
 1. Nikwitz

  Nikwitz Ejer & CEO
  Staff Medlem Ejer

  Joined:
  Dec 15, 2017
  Messages:
  52
  Likes Received:
  29
  Prestige har efterhånden været lang tid undervejs, og derfor er står det nu klart hvornår vi åbner op for Prestige 1. Før du kan begynde din rejse forfra med en fordel (Haste I) skal du have anskaffet dig $25.000.000 i A+. Folk vil nok undre sig over hvorfor vi kun åbner op for Prestige 1, men det er simpelthen fordi nu har vi lavet det hårde arbejde som kræver en del koncentration og tid at få sat op, og fremover bliver det en del lettere at få de andre Prestige op.

  Udarbejdelsen af mcMMO og EnderChest kan dog tage lidt tid, men vi regner med at det bliver færdigt hurtigst muligt, inden I når så langt. Vi glæder os meget til at få mere flow i serveren igen.

  Udover Prestige har vi også fået udarbejdet Vote Crates og optimeret vores BuyCraft Crates i de forskellige blocks. Det er ikke sikkert at der er kommet ændring i alle blokkene. 5 vote sider, som man kan stemme på én gang hver dag, via /vote.

  Hvis I oplever fejl eller lign. med Prestige må I meget gerne tage kontakt til vores staff team, i stedet for at udnytte det. Udnyttelse giver en straf, og hvis man henvender sig fejlen i stedet, er der en belønning.

  PS: Ændringer i Prestige kan forekomme.
   
  #1 Nikwitz, Jan 8, 2018
  Last edited: Jan 9, 2018
  Jakob Jensen and RealKapper like this.

Comments

Discussion in 'Nyheder' started by Nikwitz, Jan 8, 2018.

Share This Page