RealKapper - Vagt Ansøgning

Discussion in 'Vagt Ansøgninger' started by RealKapper, Jan 7, 2018.

 1. RealKapper

  RealKapper Junior Medlem

  Joined:
  Dec 16, 2017
  Messages:
  38
  Likes Received:
  10
  • Navn: Kasper Rasmussen
  • Alder:15
  • In-Game navn(e): Realkapper, totter4, ImMathi (Bliver brugt af min bror engang i mellem) Dude2927 og Joerox32 jeg ansøger på Dude2927
  • Hvor meget kan du være online om ugen?: Jamen som sagt, jeg kan være online alt fra 10-50 timer ugentligt. Det kommer helt an på hvad jeg laver.
  • Hvorfor vil du være Vagt?: Jamen jeg vil gerne være vagt fordi jeg har en masse tideligere erfaring som bla. Vagt, officer, inspektør på et par store minecrafs servers, og jeg savner det med at kunne styre et fængsel. Så synes jeg de opgaver spm lægger inde under Inspektør rollen er vildt spændene også sjove. Og fordi jeg søger nye udfordringer eftersom at det er begyndt at blive en smule kedeligt.
  • Har du tidligere erfaring som vagt?: Ja jeg har en masse erfaring inde for emnet vagt. Jeg har været inspektør vagt officer på et pr gamle servere, hvor jeg selv synes jeg gjore det rimelig godt. Jeg har styret et par gamle servere med massere af spillere på hvor det var mig som stod for ansættelser promotes og fyringer. Dog er det længe siden jeg sidst har haft rollen vagt så det skal nok lige genopfriskes men det burde ikke være noget problem. Tak fordi i gad at læse min ansøgning! Hav en fortsat god dag! :)
   
 2. NivekDK

  NivekDK Inspektør
  Staff Medlem Inspektør Mod

  Joined:
  Dec 16, 2017
  Messages:
  5
  Likes Received:
  2
  Hej RealKapper
  Du er desværre blevet afvist grundet dit ban og hvis du stadig har lyst til at blive vagt kan du ansøge 14 dage efter dit unban
   

Share This Page