By Nikwitz on 2 Feb 2018 klokken 12:09
 1. Nikwitz

  Nikwitz Medlem

  Oprettet:
  15 Dec 2017
  Beskeder:
  65
  Likes modtaget:
  25
  Eftersom der blev lavet lidt om på den måde vi laver hjemmesiden igår, kom jeg (Nikwitz) til at slette alle nyheder, woops! Jeg ville flytte en forumkategori, som så resulterede i at noget data gik tabt, desværre. Det er derfor man ikke kan se nyhederne på forsiden længere, desværre..

  Fremadrettet vil vores hjemmeside køre i BETA, da vi føler at serverne har brug for en ekstra hånd. Dette vil selvfølgelig ikke betyde at vi ikke svarer på forum posts, men vi opdatere ikke hjemmesiden med indhold, før serverne kommer op. Reglerne er også på mystisk vis forsvundet, og de vil blive tilføjet igen inden længe, og faktisk også opdateret. Jeg håber I ser frem til at vi får opdateret vores regler lidt.

  Vi vil snart afholde et møde, hvor vi lige får en status på hvor langt vi er med diverse projekter, og så tager en samlet vurdering over hvad vi mangler, og så måske poste noget på Facebook-siden eller forummet omkring det.

  Med venlig hilsen,
  DGSC' Staff Team.
   
  #1 Nikwitz, 2 Feb 2018
  Senest redigeret: 18 Feb 2018

Kommentarer

Diskussion i 'Nyheder' startet af Nikwitz, 2 Feb 2018.

 • Hvad er DGSC?

  Danish Gaming Server Community, som er det originale navn. Dog har vi valgt at forkorte det ned til DGSC, for at gøre det mere brugervenligt for vores spillere og medlemmer. DGSC er et community som primært er indenfor minecraft. På nuværende tidspunkt har DGSC 6 servere, med mulighed for at flere servere kan tilknytte sig til vores store minecraft lobby og derved blive en del af DGSC lobby. DGSC.dk blev oprettet D. 20. februar 2013, og har en bred målgruppe.
 • Brugbare links

 • Smid os et like på facebook!

 • DGSC Butik

  Omkostninger er høje for at drive DGSC.dk og dit bidrag hjælper os med at forsætte med at lave Servere og diverse ting til dig.

  Besøg butikken