By Nikwitz on 18 Feb 2018 klokken 15:16
 1. Nikwitz

  Nikwitz Ejer & CEO
  Staff Ejer

  Oprettet:
  15 Dec 2017
  Beskeder:
  65
  Likes modtaget:
  25
  Hej allesammen,

  Det er et stykke tid siden sidst, og det er på tide vi kommer med en opdatering, omkring hvad der skal ske med DGSC fremadrettet. Der har gået et par rygter på det seneste om at vi har valgt at Prison snart lukker, genstarter og meget mere, men dette er blot teorier. Vi havde et fælles staff møde tirsdag d. 13 februar, hvor vi blandt andet kom ind på en masse idéer og andre ting, som har en stor betydning for DGSC's fremtid. Her havde vi en dialog kørende omkring Prison, hvor nogle af vores staff medlemmer har misforstået hvad der er blevet sagt, og derfor har kommet til at sige til flere personer at Prison nok snart lukker ned. Vi har på nuværende tidspunkt ingen planer om at lukke ned for Prison, og det er en fælles beslutning vi har taget, da vi har brugt rigtig mange timer og kræfter på at komme frem med et godt stykke arbejde. Der er selvfølgelig stadig mangler på Prison, og vi vil meget gerne høre om de fejl i oplever, så vi kan få rettet dem hurtigst muligt, og komme med en opdatering omkring hvad der sker på Prison, så henvend jer, selv med det mindste, tak!

  Udover det, så har vi også haft en dialog omkring regler og straffetider, da vi gerne vil sørge for at ALLE får en fed oplevelse på DGSC's servere. Vi nåede frem til den beslutning, at vi gennemgår vores nuværende regelsæt, og så får vi tilpasset et mere forståeligt og bedre struktureret regelsæt, så man næsten aldrig bliver i tvivl om noget er tilladt eller ej. Vi implementere reglerne i forummet, så de kommer til at stå i en forumtråd, hvor staff medlemmer så kan skrive kommentarer, hvis en ny regel bliver indført, tilføjet, fjernet eller redigeret, og hvorfor. På den måde vil spillerne hele tiden kunne holde sig ajour med reglerne, hvis de tjekker forummet regelmæssigt.

  For dem af os som har haft vinterferie i denne uge (Uge 7), er det ikke alle som har haft tid til at komme videre på vores nye projekter. Jeg vil dog gerne lure, at vi på nuværende tidspunkt har fået lavet et spawn til henholdsvis KOFS, og at vi arbejder på at få den op. Der er flere projekter i vente, men jeg vil ikke lure for meget om dem, da de helst skal komme som en overraskelse. Når vi engang åbner op for flere servere forhåbentlig indenfor den nærmeste fremtid, vil vi også prøve på at få forummet til at blive mere brugervenligt, så det hele ikke ligger under de samme kategorier, men på en mere overskuelig måde.

  Til sidst men ikke mindst, har vi også haft en dialog omkring hvilken version serverne kommer til at køre i. Vi har valgt at køre alle vores servere i den nyeste version på nuværende tidspunkt (1.12.2), da der er kommet mange nye tilføjelser, som vi mener kan bruges til noget nyttigt!
   
  • Synes godt om Synes godt om x 1

Kommentarer

Diskussion i 'Nyheder' startet af Nikwitz, 18 Feb 2018.