RealKapper - Unban appeal

Diskussion i 'Ban Appeals' startet af RealKapper, 7 Feb 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. RealKapper

  RealKapper Medlem

  Oprettet:
  16 Dec 2017
  Beskeder:
  61
  Likes modtaget:
  10
  Hejsa jeg er blevet banned igen igen og jeg har fået ban for at forfalske en samtale. Men jeg har på intet tidspunkt forfalsket samtalen. Der var en person som heder BimmerenTheBimski som skrev til mig og truede mig med ban osv. Og nu har jeg så fået ban for at sende bevis videre... Så jeg forstår ikke hvorfor jeg skulle have ban for at repportere en staff som ikke kunne finde ud af at styre sig.
   
 2. Bimmeren

  Bimmeren Admin
  Staff Admin

  Oprettet:
  16 Dec 2017
  Beskeder:
  23
  Likes modtaget:
  12
  Hejsa
  Inden jeg starter, så skal folk selvfølgelig lige have beviset at se, som er klart forfalsket:
  https://gyazo.com/9ec539f024f056045fff795c925d2f65

  Jeg vil skrive følgende, med kig på billedet.
  1. I tilfælde hvor vi plejer at diskutere i High Rank om bans, vil jeg ikke svare ja eller nej på et lignede spørgsmål som der bliver stillet. Jeg har hele tiden i disse situationer og vil fortsat svare anonymt, da der er en årsag til at tingene bliver diskuteret i High rank samtalen.
  2. Ja, alle kan være sure eller lignende, men når jeg skal fremgå, bare lidt professionel, vil jeg ikke i denne situation svare "Latterlige og irriterende attitude", jeg vil svare mere, fortsatte attitude brug eller lignende fremfor direkte nedladende ord.
  3. At der bliver svaret: "Du har svinet mig til på ts, og derfor synes jeg ikke du skal have unban". Dette er ikke mig på nogen måde. I disse situationer, ville jeg svare mere uddybende end bare sådan noget plat, som der bliver i dette tilfælde. Når det er til en direkte spiller, vil jeg give en bedre og mere ekstern besvarelse, uden at jeg involvere min direkte personlige meninger og holdninger. Jeg vil ikke trække mig selv med ind i argumentet, ved at brug "Mig, jeg osv.".
  4. Nu til virkelige mærkelige del... "Du sad og gav mig den sygeste sviner.." Dette ord "Sygeste" ligger ikke i mit ordforråd på nogen måde. Jeg og andre kan ikke huske et eneste tidspunkt hvor jeg rent faktisk har benyttet dette ord. Men til det mærkelige.. Når vi sidder i en kanal med dig, og du eksempelvis spiller League of Legends eller andet, så bruger du dette ord "Sygeste" meget ofte, fremfor mig, som aldrig gør.
  5. "Når men det er bare ærgeligt fordi det er mig som er admin"... Her er der flere ting galt.. Når jeg vil skrive det første ord, vil jeg bruge "NÅ" og ikke "NÅR". Derudover smider jeg næsten altid et komma før "men" plus et komma efter "fordi". Ydermere, passer denne sætning slet ikke.. Jeg er ikke en "Magtliderlig" person, og dette udtryk har jeg kun hørt af spillere (op til flere gange), som klager over et ban. Dette er bestemt ikke første gang at nogen har gjort nar af mig, fordi jeg bannede eller mutede dem.
  6. Den smiley jeg bruger "c:" bruger jeg kun i situationer, hvor folk skal opmuntres, eller man selv er i lidt dårligt humør, eller bare i almindelighed er glad. Jeg bruger den ALDRIG i situationer hvor man er sur, og slet ikke i denne sammenhæng, hvor den bliver brugt flabet.
  7. "Jeg er fuldkommen lige glad med Nikwitz holdning". Dette er afskyeligt.. Jeg har støttet Nikwitz i utrolig mange af hans ideer, udførelser m.m. og jeg ville aldrig skrive dette. Jeg er en del af et community som jeg bruger, næsten alt min fritid på, så jeg stiller mig selv spørgsmålet, hvorfor ødelægge alt det? Ja det kan jeg ikke svare på, for det er igen ikke mig der har skrevet dette. Jeg står ved Dgsc, og det kan eksempel ses på den store mængde tid jeg bruger her, samt mine ideer og planer for fremtiden.
  8. Beviset i sig selv er ikke gyldigt på nogen punkter.. En hver kan gå på en ts, ændre navnet til mit, og skrive løs, som det passer dem. I dit såkaldte "bevis" er der intet der indikere, at det er mig (Primært på grund af en dårlig forfalskning af ordforrådet), samt intet viser at dette rent faktisk foregår på Dgsc's teamspeak.(Dette betyder ikke at det er okay på nogen andre steder, men det er mere en hentydning til, at man faktisk ikke kan se mig tilstede på den ts du sidder på. Derudover, er der ingen dato.
  9. Flere af mine bekendte, som er staff, og som jeg har kendt i mange år, var, uden påvirkning af mig eller lignende, blevet spurgt ind til dette billede, hvorpå de med det samme kunne se, at det ikke var mig der har skrevet det. De kender mig. De ved hvordan jeg skriver, hvordan jeg udtaler tingene, håndtere forskellige situationer, hvornår jeg bruger diverse smileys, hvordan jeg staver med meget mere..
  10. I den sidste sætning bliver sætningen delt op med et punktum imellem "holdning" og "Du". Her ville jeg mere, hos et sted, som på ts'en enten lave et klart nyt afsnit, eller bare sende en ny besked derefter. Ellers ville jeg bruge "og", hvilket jeg bruger meget ofte. Men at dele sætninger op, på steder hvor man alligevel skriver korte beskeder, deler jeg utrolig sjældent en sætning op med et punktum.
  11. Nu når jeg nævner stavning.. I situationer, som denne, samt eksempel denne forum tråd, vil jeg kigge den igennem efter stavefejl, hvor jeg eksempelvis på serveren eller lignende steder bare skriver hurtige sætninger. I seriøse situationer tjekker jeg altid beskeden igennem for fejl, da det er sådan jeg altid har gjort, og altid vil. Dette er en hentydning til den sidste sætning, eller mere specifikt, fjerde sidste ord. "Ellers kan du godt vinde farvel til DGSC". Dette er en klar stavefejl, som jeg på alle omstændigheder, ville have lagt mærke til, inden jeg trykkede på enter.
  Derudover --> "Du skal bare lure efter hvad jeg skriver". Ærlig talt, hvad betyder det ord overhovedet? Altså "Lure". Jeg har aldrig stødt på det, har aldrig brugt det, aldrig hørt om det før, og ved knap nok hvordan den hænger sammen i en sætning.
  12. Derudover, sammenlignet med kendskabet til dig, er det en utrolig måde du håndtere denne situation på, i billedet. Du plejer ikke at være rolig i sådan et tilfælde, du er mere personen der hidser sig lidt op. Her tales der udfra snak med dig på Teamspeaken og kig på serveren efter mutes/ban eller lignende.
  Jeg ligger mærke til folk, og tænker over hvordan de skriver og opfører sig i specielle situationer, og det samme med dig her.

  Det er desuden, værd at nævne, at det ikke vil hjælpe at lave en ny rapportering med alle fejlene rettet, med et udgangspunkt i alle ovenstående punkter.

  Din rapportering har som sagt været igennem flere high ranks, og alle dem som jeg ved, som kender til situationen, var enige i at det var en forfalskning.

  Dette er en tydelig og klar forfalskning af en samtale imellem mig og dig. På flere punkter er der tydelig bevis, da min talemåde, mit ordforråd m.m. ikke minder om det på billedet. Dog minder det meget om dit eget ordforråd, udtryk og talemåder.

  Dermed, på baggrund af denne forfalskning og endegyldige bevis, da man ingen steder kan se, dette rent faktisk er mig, forbliver dit permanente ban.

  Din Unban Appeal er blevet afvist!
  Jeg håber det gav en bedre forståelse af situationen.

  M.V.H
  Bimmeren
   

  Vedhæftede filer:

  • 1.PNG
   1.PNG
   File size:
   29.6 KB
   Set af:
   7
  • Synes godt om Synes godt om x 1
  • Enig Enig x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Del denne side