Nikwitz

Nikwitz


Ejer


Nikwitz was last seen: 20 Apr 2019, 20:45


There are no wall posts here yet.
Registered:
3 måneder siden
Last Seen:
2 måneder siden
Profile Views:
149

This user has not added any about fields yet.
ArianGamingZ / Unban?

Hej ArianGamingZ

Du fortæller os i din ansøgning at din hensigt ikke var at bruge hack på serveren til at starte med, men alligevel gør du det, og kalder det for en såkaldt "test". Vi bruger ikke nogen form for Anti X-Ray på Kingdom of Sanctuary, da vi ikke føler det nødvendigt, da man ikke må bruge X-Ray om det er på eller ej. 

Vi har ikke brug for at spillerne tester om vores Anti X-Ray system er i orden, da det bliver set som at sætte os på prøve, og vi kan godt se at du har brugt X-Ray. Vi er selvfølgelig glade for at du indrømmer overfor os at du har brugt det, og ikke vælger at lyve overfor os, som folk kan finde på at gøre i sådan en situation, men det ændrer ikke på at vi holder fast i dit ban. 

Du er velkommen på serveren igen når dit ban udløber, men vi bliver desværre nød til at afvise din unban appeal, beklager.

2 måneder siden

Hub - Flere servere?!

Hej alle.

Vi har tidligere på dagen annonceret på både Discord og vores Facebook-side at Kingdom of Sanctuary vil få en midlertidig IP (dgsc.dk:25575) klokken 20:00 i aften. Grunden til at vi laver lidt om i serverens IP er fordi vi vil integrerer vores nye hub som er lavet af vores byggere, hvor vi så senere hen har mulighed for at åbne op for flere gamemodes til jer!

Det bliver super spændende at se hvilke gamemodes der kommer til at være fremadrettet på DGSC, og vi håber at I er ligeså spændte som vi er. Lige nu bliver der nemlig arbejdet på at få nogle af de gode gamle klassikere tilbage med et nyttækende koncept, så det ikke forbliver det samme som i gamle dage. Hvis I har forslag til hvilke servere vi kan åbne, må I meget gerne kontakte os her på forummet eller på Discord, da vi gerne vil høre hvad vores spillere gerne vil spille.

Der vil blive annonceret på Discord og vores Facebook-side så snart hubben er klar til at blive brugt.

2 måneder siden

Changelog #1

Hos flere af NPC'erne rundt omkring i spawn området har man nu mulighed for at sælge diverse ting såsom jord, sten, mineraler, træ og fisk for at få mere gang i måden man bruger spawn på.

Smeden Jens: Iron Ingots, Gold Ingots og Redstone
Sten: Cobblestone, Stone, Granite, Diorite, Andesite og Dirt
Tulle: Tropical Fish, Pufferfish, Raw Cod og Raw Salmon
Bjarke: Oak Log, Spruce Log, Birch Log, Jungle Log, Acacia Log og Dark Oak Log

Muligheden for at få slået PvP fra eller til i sin by er nu en mulighed. Det er muligt at få slået PvP fra eller til i sin by ved at kontakte en Admin, Tekniker eller Ejer. Der er dog en cooldown på 7 dage, fra man vælger at få slået det fra eller til før man kan få lavet det om igen.


De crates som man ser rundt i spawn området eller ved /warp crates er blevet genopfrisket en del, så det nu er blevet lidt bedre i diverse af cratesne.


Ridder, Prins/Prinsesse og Konge/Dronning har fået nerfet deres armor kits og fået tilføjet henholdsvis et iron gear kit som er lidt bedre. Dette har været en efterspørgsel og derfor har vi valgt at lave lidt om på enchantmentsne på de andre kits som de havde i forvejen.


Det er nu muligt at købe Token Keys i token shoppen for 250 Tokens pr. stk. Det er ikke længere kun gennem Vote man kan få denne key!

2 måneder siden

Unban/Mikpet/Mikkelrej

Hej Maatzen

Vi har snakket sammen omkring dit ban, og taget udgangspunkt i nogle af de punkter som du prøver at fremhæve i din ansøgning. Derfor har vi taget den beslutning om at nedsætte dit ban på brugeren Mikpet, så du kan komme ind igen om 2 dage omkring kl. 17:05.

Angående dine andre konti vil de fortsat være banned indtil dit ban oprindeligt udløber på dem, da det ikke er tilladt at spille på serveren med smurf konti når man er banned på serveren.

Hvis du har kommentarer til dette, vil det være muligt for dig at kommentere her på tråden indtil kl. 20:00 i aften 

2 måneder siden

Skabelon til Guide Ansøgning

Hvis du mener at du har det der skal til for at være Guide på Kingdom of Sanctuary, skal du følge skabelonen herunder for at ansøge ellers vil din ansøgning ikke blive godkendt.

Fornavn:
Alder:
Minecraft brugernavn:

Har du mulighed for at være aktiv på vores Discord og har du mikrofon?:

Hvor aktiv kan du være på serveren?:

Kan du benytte dig af forummet?:

Har du tidligere erfaringer fra andre servere eller andre af DGSC' tidligere servere?:

Hvorfor skal vi vælge dig som Guide?:

Andet vi skal vide? (Kan også sendes privat til enten Ryoush eller mig):

 

Vi kigger løbende på ansøgninger, når vi mener at vi står og mangler en Guide på serveren. Derfor skal du ikke forvente at få svar på din ansøgning indenfor 24 timer. Det vil hyppigt også blive annonceret når vi søger flere Guides på serveren, enten her på forummet, på serveren eller på Discord.

3 måneder siden