Danish Gaming Server Community's Regler


 1. Det er ikke tilladt at benytte snyd eller andre former for klienter som giver dig en fordel i spillet. Dette kan være alt fra Fly til Killaura. (Det er kun tilladt at benytte OptiFine og Shaders.)
 2. Makro er på ingen måde tilladt. Det giver dig en fordel i spillet, og det kan være alt fra PvP til at placere blokke.
 3. Det er ikke tilladt at udnytte fejl, bugs eller exploits.
 4. Racisme, mobning, trusler og eller stødende adfærd er på ingen måde tilladt. Der skal være en ordentlig tone på serveren.
 5. Det er ikke tilladt at spamme andre folk med beskeder, eller sende en masse beskeder af den samme i chatten for at få opmærksomhed, eller til andre gøremål. Dette gælder også at sende beskeder til sig selv!
 6. Det er ikke tilladt at reklamere for sin egen servere eller fora igennem åben chat. Det skal skrives privat til vedkommende in-game eller andre steder, som er private.
 7. Det er ikke tilladt at spille på en smurf account eller sekundær bruger, hvis du allerede er udelukket fra den valgte spilserver på din main account eller primære bruger. Så længe du ikke er udelukket, er det tilladt at benytte sig af smurfs eller ekstra brugere.
 8. Det er ikke tilladt at have stødende navne eller stødende skins.
 9. Det er ikke tilladt at sælge, bytte in-game ting eller sin Mojang-konto til andre personer for rigtige penge eller lign.
 10. Enhver henstilling fra Staff medlemmer skal følges, og klager skal lægges op på forummet, de skal ikke tages i chatten.
 11. Ethvert tab in-game grundet nedetid, genstart eller andet, vil ikke blive erstattet. Du spiller på eget ansvar. Dette gælder også hvis du er blevet slået ihjel af en der bruger snyd.
 12. Det er ikke tilladt at tage diskussioner i chatten. Hvis der er noget du vil klage over, skal det ske på forummet eller tage kontakt til en Staff på vores TeamSpeak server, hvis det er en hastesag.
 13. Det er ikke tilladt at spørge efter rank eller ting i chatten.
 14. Det er ikke tilladt at dele nogen form for personlige oplysninger, dette kan være alt lige fra navn, adresse, telefon nummer m.m. Dette gælder både i chatten og i privat beskeder.